• İhramcızade Eğitim Kurumları genç neslin yetiştirilmesinde akademik eğitim ile beraber manevi eğitimin önemli olduğunu düşünen bir akademik kadro.
  • Öğrencilerimizin akademik eğitimin yanında şahsiyet ve karakter eğitimlerini (doğruluk, dürüstlük, yardım sever, empati) de destekliyoruz.
  • Sürekli değişen sınav sistemlerine karşın değişmeyen tek şey her sistemde başarılı bireyler yetiştirmek. Bu konuda son teknolojiyi kullanan eğitim alt yapısına sahip sınıflar ile tecrübeli ve uzman eğitim kadrosu ile başarılı öğrenciler yetiştiriyoruz.
  • Toplum içinde kendini ifade edebilen, yetkin iletişim becerilerine sahip öğrenciler yetiştiriyoruz.
  • Yabancı Dil Eğitiminde (İngilizce ve Arapça) yurt dışından gelen misafir öğrencilerle birebir pratik yapma fırsatları sunuyoruz.
  • Başarılı ve zeki olmak kadar önemli olan ahlaki gelişime kurumsal olarak önem veriyoruz. Öğrencilerimizin ahlaklı ve erdemli bireyler olması için kanaat önderlerinin katkıları ile seminerler düzenliyoruz.
  • Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra da onlarla iletişimde olmaya devam ediyoruz ve iş hayatında onlara İhramcızade Eğitim Kurumları olarak güçlü referans olmaya çalışıyoruz.

Değerlerimiz:

• Şeffaklık