Branş dersleri alanında uzman ve tecrübeli eğitim kadromuz tarafından öğrencilerin anlayacağı şekilde planlanmaktadır. Sınav gruplarında soru çözüm saatleri ile takviye eğitim fırsatları sunmaktayız. Dersleri planlarken öncelikli hedefimiz öğrencin derse karşı olan ilgisini artırmaktır, bu ilgiyi canlı tutabilmek için

• Wordwall
  • Nearpod
  • Kahoot
  • Quizizz
  • Wordart gibi etkinlikleri kullanmaktayız.

Öğrencilerimizin ilgisi olan alanlarda onları desteklemek için

• Düşünce Atölyesi
  • Robotik Kodlama Eğitimleri,
  • Ahşap Tasarım Atölyesi Faaliyetleri,
  • Ülke Tanıtım Günleri (Farklı ülkelerin kültürü ve yaşam biçimlerini tanımak)
  • Teakwondo Eğitimleri
  • ile öğrencilerimizin hem bedenen hem de zihinsel gelişimlerini destekliyoruz.

Öğrencilerimizin manevi ve ahlaki gelişimleri için:

• Seçmeli Kur’anı-Kerim dersi
  • Seçmeli Peygamberimizin Hayatı dersi
  • Seçmeli Temel Dini Bilgiler(İlmihal) dersi
  • gibi branş dersleri de alanında tecrübeli öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir. Bu eğitimlere ilaveten uygulamalı eğitimlere ihtiyaç olduğu durumlarda çok amaçlı salonumuz mesleki derslerin tatbikatı için kullanılmaktadır.