İhramcızade Eğitim Kurumları ahlaklı, donanımlı ve inançlı nesiller yetiştirmeyi hedeflemiş İhramcızade Vakfının bir eğitim kurumudur. Vakfımız; bu doğrultuda 1994’ten beri eğitim-öğretim faaliyetlerinin içinde yer almıştır. Ülkemizin imkanları, insanlarımızın ihtiyaçları ile öğrencilerimizin kabiliyet, istek ve eğilimleri doğrultusunda en iyi öğrenim ortamını sağlamıştır.

İhramcızade Eğitim Kurumları; öğrencilerimize kalıcı öğrenmeyi sağlayan akıllı sınıflar, Fen-Teknoloji, Fizik-Kimya ve Biyoloji laboratuvarlarının yanında öğrencilerimizin analitik düşünme becerilerini geliştirmeye yardımcı olacak Robotik kodlama sınıfı, el-göz ve ince motor kaslarının gelişmesine katkı sağlayan Ahşap Tasarım Atölyesi sunmakta. Bu alanlardaki faaliyetler öğrencilerimizin zihinsel, bedensel ve tasarım beceri yönlerinden gelişmelerini sağlamaktadır.

Akademik eğitimde uzman ve tecrübeli eğitim kadromuz; geleceğin erdemli, sorumluluk sahibi, disiplinli ve hedefi olan bireylerini yetiştirmek için özveriyle öğretim yaparken dini bilgiler, ahlak ve değerler eğitiminde de Kur’an-ı Kerim, Tecvid, İlmihal, Siyer-i Nebi ve Akaid derslerinde alanında tecrübeli ve ihtisas sahibi hocalarımızla öğrencilerin gönül dünyalarına hitap ediyoruz.

Eğitimde istenilen hedefe ulaşmak için onların yediklerinin temiz ve helal olmasını önemsiyoruz. Bu bağlamda kurumumuzun deneyimli ve inançlı aşçıları öğrencilerimize hijyenik, helal ve lezzetli menüler çıkarmaya devam ediyorlar. İhramcızade Eğitim Kurumları olarak tüm birimlerimizle bir bütünün parçaları gibiyiz. Öğrencilerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak için İdari kadrosundan öğretmenine, aşçılarından destek hizmet personeline kadar İhramcızade ailesine duyulan güveni daha da ileriye götürme gayreti içindeyiz.

Gayret ve çalışmalarımız, en iyi eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütebilmek ve hedeflerimize ulaşabilmek içindir. Bu hedeflere her zaman Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimizle yürümeyi temenni ediyoruz.

Saygılarımızla…