İhramcızade Eğitim Kurumlarında eğitim planlaması yapılırken öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanında karakter eğitimi ve manevi gelişimlerini de dikkate alınmaktadır. Bu eğitimi alan öğrencilerin vatanına ve milletine bağlı, değerleri olan, güzel ahlaklı nesiller olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğitimin kalıcı hale gelmesinde;
  • Problem Çözme
  • Tartışma
  • Gösterip Yaptırma
  • Beyin Fırtınası

• gibi eğitimde aktif olarak kullanılan metotları kullanıyoruz:
  • Kaliteli hizmet vermeyi kendine görev edinmiş tecrübeli eğitim kadromuzun kendi alanlarında yüksek lisans ve doktora yapmalarını teşvik ediyoruz.
  • Öğrencilerimizin ders başarılarını ölçmek için Seviye Belirleme Sınavları, Quizler, Konu Tarama Testleri, Ünite Değerlendirme Testleri gibi ölçme araçlarını kullanıyoruz. Sınav gruplarında takviye etüt saatleri öğrencilerin sınav çalışmalarını destekliyoruz K12 eğitim partalı üzerinden öğrencilere.
  • Öğrenci ve veliler online olarak ders programlarını takip edebilmektedir. Programın değişip değişmediği portal sayesinde anlık olarak görebilmektedir.
  • Yine portal üzerinden öğretmenlerin öğrencilere verdiği ödevle ve araştırmalar velilere kısa mesaj olarak iletilmektedir.
  • Portal üzerinden girdiği Deneme Sınavları, Konu Kavrama Testleri vb. tüm sınavların sonuçları takip edebilir, ihtiyaç halinde portal üzerinden rehberlik veya sınıf öğretmeni ile iletişime geçebilir.
  • Devamsızlık: Öğrenciler ders programları sisteme yüklü olduğu için gün içindeki derslere devam veya devamsızlık durumu veliye anlık kısa mesaj olarak iletilmektedir.
  • Online Sınavlar: Pandemi döneminin getirdiği zorunluluktan biri olan online uygulamalardan biri online sınavlardır.
  • Online deneme ve sınavları uygulayıp aynı gün sonuçlarını öğrenci ve velilere paylaşıyoruz.